dinsdag 28 september 2010

Leuk doosje

Zaterdag avond waren we op een verjaardag en een groot deel van onze vriendenkring was er. Inmiddels is bij iedereen wel bekend dat ik graag knutsel en werd me gevraagd om voor een feest waar vrienden naar toe gaan een doosje te maken. Niet zomaar een doosje, maar een doosje bekleed met kopie 50 euro biljetten. Op de uitnodiging van het feest stond geen enveloppe afgebeeld, maar een doosje gevouwen van allemaal 50 euro biljetten. Het leek hun wel leuk om zo'n doosje te geven, alleen dan met echte vulling en nep buitenkant...

Ik heb het heel eenvoudig gehouden, alleen wat afdrukjes van de biljetten en op de bovenkant wat roosjes en een blaadje. Ik vind het wel een grappig doosje geworden!
Verder ben ik vanavond ook weer eens achter mijn naaimachine gekropen! Ben van allemaal restlapjes stof hartjes aan het maken, dus die laat ik van de week ook wel weer zien hier! Ben blij dat ik weer wat energie heb om te knutselen!!

Tot snel!

Groetjes Tanja

maandag 27 september 2010

Welkom in huize Reultje!

Zaterdag maakte ik nog iets snels dat ik kon hangen aan de voordeur. Ik vind het altijd erg gezellig staan als er iets leuks aan de deur hangt. De krans die er hing was niet mooi meer en dit hart wilde ik al een tijd ophangen aan de deur. Nadat ik zaterdag dit stuk lint, een grote strook stof,  in mijn tas vond (bedankt Dorine!) bedacht ik meteen dat het erg leuk aan het hart aan mijn voordeur zou staan. Het houten hart aan de voorkant verwerkten we eerder al eens in een krans. Ook erg leuk, dus alles aan elkaar gestrikt en klaar is het welkom aan de deur!

Nu maar hopen dat niemand anders het zo leuk vind om mee te nemen ;)Gisteren wilde im ook graag gaan knutselen en wat tassen maken die ik nog in bestelling heb.....maar helaas was ik niet helemaal lekker!!! Knallende hoofdpijn, dus heb rustig aan gedaan en veel geslapen. Gelukkig ging het vandaag weer beter en kon ik gewoon naar mijn werk.

Leuk dat jullie weer voorbij kwamen!

Groetjes Tanja

zaterdag 25 september 2010

Bloemschikken

Vandaag was het weer tijd voor de workshop bloemschikken! Altijd erg gezellig en dan ook nog met een leuk stukje naar huis toe gaan! Het was alweer een tijd geleden dat we workshop hadden, dus eerst rustig in de winkel rondgeneusd. Daarna met iedereen even bijkletsen, we hebben inmiddels al een hele tijd dezelfde groep en komen echt voor de gezelligheid de workshop volgen, want ik weet inmiddels wel hoe ik een bloemstukje maak. Toch leren we elke keer nog wel iets bij en ook de ideetjes zijn altijd erg leuk!

Vandaag maakte we een grote grijze houten pot op met eucalipdus, grote rozen, hedera, hortensia en appeltjes. Een erg leuk resultaat en erg mooi van kleur vind ik!!!


We volgen de worshop in Belfeld in een heel leuk winkeltje (zie de fotocollage hieronder). De winkel heet Ambiente en is zeer sfeervol! Leuke decoraties en brocante, maar ook bloemen verkoopt Dorine er!


Nu helaas weer een maand wachten voordat we weer een workshop hebben...ik denk dat ik zelf nog wat aan de slag ga met iets leuks voor de voordeur!

Leuk dat je weer eeen kijkje kwam nemen!

Groetjes Tanja


woensdag 22 september 2010

Kwwaaaaak!

Hallo allemaal!

Alweer een kaartje! Gisteren heb ik een kaartje afgemaakt waar ik van het weekend aan begonnen was. Zaterdag hebben we verjaardag, dus dan is ie maar vast klaar!

Kaartje voor een man, dus vrij simpel gehouden. Gebruikte materialen: stempel van Eline, papier van eline, stukje lint en dat was het! Ik heb papier uit de nieuwe kerstblok van Eline gebruikt. Vond voor de kikker de combinatie groen rood erg leuk!
Nou, ik ga genieten....van het weer....de kinderen van mijn vriendin en misschien vanavond nog van wat geknutsel!

Tot snel maar weer!

Groetjes Tanja

maandag 20 september 2010

Leuke broche

Gisteren na het eten had ik zin om nog even wat te freubelen. Ik had al het een en ander bij elkaar gezocht, want ik wilde graag een leuke broche maken voor op mijn spijkerjack. Deze is blauw geworden, maar ik ga er vast nog in andere tinten maken!

Ingrediƫnten: speld, vilten bloem, gehaakte bloem, kantje en lintjes, alles met naald en draad aan elkaar geregen en klaar is een leuke broche!


Nu nog even  wat lezen en dan mijn bed opzoeken. Heb gisteren ook een begin gemaakt aan een verjaardagskaart, dus die zal ik van de week ook afmaken.

Groetjes Tanja


zondag 19 september 2010

Nieuwe kaartjes

EINDELIJK heb ik dan even tijd om weer wat te knutselen! Vandaag had ik een kraamfeestje van Odin. Mijn vriendin kreeg 30 juli een zoon, vandaag was het kraamfeest. Natuurlijk wil ik dan een eigen kaart geven met de naam van de baby erin verwerkt. Ik was er al eerder aan begonnen, maar ik liet het liggen omdat ik eerst andere dingen moest doen. Vandaag moest het af zijn, dus gisteren ben ik achter mijn knutseltafel gaan zitten en heb ik een hele nieuwe kaart gemaakt. Het is een klein kaartje gemaakt met een flapje waarachter ik geld heb gestoken. Verder heb ik natuurlijk mijn favoriete stempels en papier van Eline gebruikt! (Ik verheug me nu al op haar boek dat in oktober uit gaat komen!) Wat bloemetjes erbij en dit, samen met een hartje dat ik zelf maakte en ook bestempelde met dezelfde stempel als op de kaart, ingepakt. Ik zag net met verkleinen van de foto dat ze wel van slechte kwaliteit zijn. Moet toch eens op zoek naar een andere snelle rits rats camera.

Maar goed, hier dan toch het resultaat:


Verder is een andere vriendin van me een tijdje geleden verhuisd. Ook daar heb  ik nog geen kaartje naartoe gestuurd. Vandaag heb ik de kaart gemaakt en morgen gaat ie op de post, dus ook deze kaart laat ik even zien.

Nu nog een kaartje maken voor een verjaardag en donderdag geef ik ook nog een workshop. Maar eerst nog even genieten van het weekend dat alweer bijna voorbij is!

Leuk dat je weer even een kijkje kwam nemen!

Groetjes Tanja

dinsdag 14 september 2010

Alweer even geleden....

Tja, de tijd vliegt, zo ben ik al een paar dagen niet meer op mijn blog geweest. Ik ben gewoon erg druk met mijn werk....ik moet nog steeds wennen! Ik kom niet eens toe aan knutselen en dat vind ik echt erg! Vorige week zaterdag had ik markt zoals ik hier al eerder schreef. Het is de leukste markt van het jaar, want de mensen die er komen kunnen echt waarderen wat je allemaal maakt en kopen ook nog eens wat! Dus het was succesvol! Ook het weer zat goed mee!


Verder had ik afgelopen weekend ook weer een markt, deze was minder succesvol....Gelukkig had ik mijn nieuwe I-phone mee en heb ik kunnen puzzelen! Ik popel om een leuk hoesje voor mijn telefoon te maken! Zaterdag ben ik op stap geweest met een lieve vriendin. Leuke ideetjes opgedaan, nog een tijdschrift en stempels gekocht en verder heerlijk genoten van de zon, terrasjes en het gezellig gekletst!

Vandaag ben ik op stap geweest met oma. Het graf van opa moest eens een flinke poetsbeurt krijgen. Alle oude plantjes weg en nieuwe erin! Voldaan gingen we naar huis! Ik kon het niet laten om voor mezelf ook wat plantjes te kopen en bij thuiskomst ben ik even de tuin in gedoken! Hier en daar wat vegen, weggooien, opruimen schuiven en klaar! De tuin is nu in herfstsfeeren, al hoop ik nog wel van de zon te mogen genieten en nog in de tuin te kunnen zitten....

 
Posted by Picasa

donderdag 2 september 2010

Kunstmarkt zaterdag 4 september

A.S. zaterdag sta ik met 2 vriendinnen in een kraam op de kunstmarkt op het Munsterplein in Roermond. De markt is van 10.00 tot 17.00, dus wil je mijn handgemaakte spulletjes "live"zien, dan kan dat op deze markt!

Misschien tot ziens?

Groetjes Tanja