dinsdag 28 juni 2011

Vaderdag

Het is alweer meer dan een week geleden...vaderdag...Toch wil ik nog even laten zien wat ik voor mijn vader maakte (helaas is de achtergrond van de foto wat minder, maar had geen zin deze foto helemaal te bewerken):


Voor moederdag maakte ik een krans en aangezien mijn vader daar toen erg enthousiast over was besloot ik ook voor vaders een bloemetje te maken. Ik vind het erg leuk om te doen en mijn ouders vinden het leuk te ontvangen. Ik gebruikte als basis groene hortenia en vulde toen alles met blauw paarse en witte bloemen. Dat zijn mijn favoriete kleuren en ook die van mijn ouders.

Vandaag ben ik bezig geweest de "workshop" voor morgen voor te bereiden. Heb een voorbeeld gemaakt van een zeepketting die de meiden morgen zelf mogen gaan maken. Helaas is de zeep die we bijna 2 weken geleden bestelde nog steeds niet geleverd en gaan we morgen zelf zeep maken! Daphne vond het helemaal geweldig, dus dat gaat vast goed komen!

Groetjes Tanja

maandag 27 juni 2011

Nog een kaartje

Ik heb vorige week nog een kaartje gemaakt. Ik had eens zin in iets anders en besloot gewoon wat te gaan knoeien en stoeien. Ik maakte de achtergrond met behulp van embossingpoeder. Ik heb vegen gemaakt met het stempelblok en daaroverheen de witte poeder gestrooid en verwarmd. Het gaf een leuk effect! Toen maakte ik een labeltje, ook met de poeder. Ik heb de hartelijk gefeliciteerd stempel van Eline gebruikt. Toen de embossingpoeder droog was ben ik met een babydoekje door de bruine inkt gegaan en heb dit op sommige plekken over het relief gestreken om zo een beetje een verweerd effect te maken daarna nog een touw en bloem eraan vast geknoopt. Het randje onder het label is ook met bruine inkt bewerkt. Degene die het keertje kreeg is dol op honden, dus vandaar een plaatje van de schattige hond erbij!

Ik ben wel tevreden met deze kaart, is wel een beetje rommelig geworden, maar dat was ook de bedoeling. Af en toe is het leuk iets anders te proberen!



Nu ga ik weer genieten van het heerlijke weer voordat het voorbij is!

Groetjes Tanja

zondag 26 juni 2011

Kaartjes

Weten jullie het nog? Ik schreef dat ik wat kaartjes had gemaakt....Afgelopen week druk geweest met de wandelvierdaagse en daarom niet eerder tijd gehad de foto's te verkleinen, maar vandaag laat ik er alvast twee zien.

Ik maakte een geboortekaartje voor Wout. Het geboorte kaartje dat we ontvingen was met 4 vlakken en een ster in het midden. Ook stond de naam op de voorkant van de kaart. Ik vond het leuk om deze kaart op mijn eigen manier een beetje na te maken Ik maakte natuurlijk gebruik van mijn favorieten materialen van Eline. Dit maal eens geen stempel, maar een plaatje van een knipvel:




Voor iemand die een miskraam heeft gehad maakte ik deze kaart....ik weet helaas maar wat goed hoe het is om van een roze wolk af te kieperen. Ik vond het toen fijn te merken dat mensen je even een hart onder de riem willen steken, ik hoop dat hun dat hetzelfde ervaren.



Ik heb nog een kaart in petto en verder nog leuke foto's van het wandelen. Komende week twee kinderfeestjes waarbij ik mijn vriendin help. Drie van de vier meiden zijn in 2 weken jarig! Woensdag is het eerste feestje en gaan we zeepkettingen maken!

Groetjes Tanja


woensdag 22 juni 2011

Bloemschikken

Afgelopen zaterdag stond er weer bloemschikken op het programma. Helaas de laatste keer voor de vakantie. We waren maar met z'n tweetjes en Dorine natuurlijk! Ach het was heel gezellig, lekker gekletst, in de winkel rondgekeken en natuurlijk een mooi bloemstuk gemaak. Veel verschillende materialen gebruikt deze keer. Het werd een echt zomers stuk met zelfs schelpen erin verwerkt!


Nu ben ik net terug van de wandel vierdaagse. We zitten op de helft nu. Morgen en vrijdag nog en dan hebben we er 20 km op zitten...plus wat extra, vandaag hadden mensen die lollig wilde zijn de borden verplaatst en hebben we over het hele stuk dat normaal 5 km zou zijn wel bijna 2 uur gelopen, de meiden (Daphne en Debbioe, de oudste twee van mijn vriendin waren erg moe na afloop) kregen een lekker ijsje van de organisatie om de "pijn" te verzachten. Ze zullen in ieder gaval goed slapen vannacht! En ikke ook hoor! Duik nu lekker mijn bedje in!

Tot snel!

zondag 19 juni 2011

Guus meeuwis 2011

Hallo!

Ow shame on me! Ik heb alweer een hele tijd niets meer gepost hier! Ik ben erg druk geweest met van alles dat niets met knutselen te maken heeft. Gelukkig heb ik afgelopen weekend weer de nodige tijd in mijn hobby paradijs doorgebracht en alles dat ik maakte zal ik komende week allemaal laten zien hier!

Afgelopen donderdag ging ik met mijn vriendin Lilian naar het concert van Guus Meeuwis! Wat hadden we een geluk! De hele dag heeft het geregend en precies tijdens het concert was het droog en bleef het droog! Het was een fantastisch concert! De sfeer was geweldig en als klap op vuurpijl was de surprice act van Doe Maar! We hebben genoten, gezongen gedanst en gelachen....Tranen gelachen onnozel gedaan om met Guus te spreken...Jammer dat het altijd zo snel voorbij is!

Een kleine impessie:


Komende week dus meer, ik heb verschillende kaartjes gemaakt, gisteren weer bloemschik workshop gehad en ook voor vaderdag iets leuks gemaakt!

Tot snel dus maar weer!

Groetjes Tanja