zondag 25 september 2011

Tag ... You're it


Ook ben deze week getagd en ik mag wat over mezelf vertellen...

1. Ik woon in het zuiden des lands samen met mijn man Ric.
2. Ik knutsel al zo lang ik me kan herinneren. Vroeger gaf ik zelfs knutsel feestjes met mijn verjaardag en wilde alle kindjes wel naar mijn feestje komen!
3. Tegenwoordig knutsel ik in mijn eentje op mijn hobby kamer (heerlijk met een muziekje erbij!), samen met mijn nicht San, of met mijn nichtjes Mikki en Sjors, de kindjes van mijn vriendin of tijdens workshops die ik wel eens geef.
4. Ik vind heel veel leuk, kaarten maken, haken, bloemschikken en naaien.
5. Ik heb nog meer hobby's, ik wandel elke avond een uur met mijn moeder, ik golf af en toe en lees erg graag. 6. Samen met mijn man Ric ga ik graag naar de bioscoop en reizen we erg graag en vaak en tijdens die reizen ben ik natuurlijk altijd op zoek naar leuke hobby materialen en ideetjes!
7. Onze favoriete reisbestemming is New York. Ik wil er eigenlijk wel elk jaar een keer naartoe!
8. Ik ben druk aan het lijnen, inmiddels ben ik 11 kilo lichter en wil nog behoorlijk wat afvallen! Maar het gaat goed!
9. Ik beloon mezelf voor elke kilo die ik ben afgevallen met een stukje PIP servies...mijn kast begint al behoorlijk vol te raken!
10. Ik ben een huismus, ik ga graag op vakantie, maar vind het ook heerlijk om gewoon lekker thuis te zijn (en om dan lekker te knutselen)

Ik wil graag taggen:
Dorine

Groetjes Tanja

dinsdag 13 september 2011

Glenn

Vandaag het eerste van de twee geboorte kaartjes.

De dochter van vrienden van mijn ouders hebben een zoon gekregen. Mijn moeder vroeg me weer een kaartje met naam te maken. Deze kaart is het geworden:



Ik heb hier weer een van mijn favoriete stempels van Eline gebruikt, dit maal in combinatie met papier uit een blok die ik ooit in Den Bosch kocht. Ik vind de kleuren zo mooi voor een jongen en vond het ook leuk om op het creme papier dat in het blok zat te stempelen. Ik heb de stempel licht ingekleurd en de oogjes met een zwarte glaze pen wat aangezet. Zo gaan ze leuk glimmen en dat vind ik een heel leuk effect geven!

Misschien ga ik vanavond kaart 2 afmaken. Nu ga ik eerst een stuk wandelen met mijn moeder....en ondertussen het kaartje in de brievenbus stoppen :)

groetjes Tanja

zondag 11 september 2011

Verjaardag

Vandaag gingen we naar de verjaardag van Roy en Esmee. Voor alletwee maakte ik vanmorgen een kaartje. Nu ik de kaartjes hier wil laten zien zie ik dat een van de foto's helaas niet scherp is....maar ik plaats hem toch...ik heb de kaart uit het boekje van Frences! Z'n mooie kaarten staan hierin! Het heet kaartromantiek....



Voor Roy maakte ik een stoerder mannenkaartje, ik vind dat er op een mannenkaart best een bloem mag zitten, jullie ook?



Morgen hoop ik tijd te hebben om 2 geboorte kaartjes te maken!

Groetjes Tanja

zaterdag 10 september 2011

Bloemschikken

Eindelijk weer een keer bloemschik workshop!

Dorine heeft haar winkel prachtig verbouwd en na eerst eens rustig rondneuzen zag ik wat we gingen maken....het leukst vind ik het om een krans te maken, deze les was weer een krans! In erg mooie roze tinten...na een kopje thee en koekje zijn we aan de slag gegaan en onder luit geklets waren we rond 12 uur klaar en gingen we allemaal weer tevreden naar huis! Ik verheug me nu alweer op de volgende keer!


Mijn nicht San ging vandaag ook mee met bloemschikken en ik kreeg nog een superlief pakketje kadootjes van haar. Ze had het mee genomen van vakantie! Lieve kleine bolletjes katoen, een mooi stofje, lekkere zweedse thee en een mooie tafelloper ow ja en niet op de foto...twee leuke stenen die ze van een haakwerkje had voorzien, ze liggen hier al op de kast te pronken!! San, bedankt!


Ik ga proberen weer wat meer te knutselen en hiervan natuurlijk ook leuke blogjes te maken!!

Groetjes Tanja

vrijdag 9 september 2011

Gehaakt tasje

Ow wat erg, het is alweer zo lang gelden dat ik iets schreef hier! Ik heb het zo druk gehad met mijn markten, werk en huishouden dat het knutselen en bloggen erbij ingeschoten is.

Afgelopen weekend had ik kunstmarkt in Roermond. Het was een vruchtbare dag! Dit was voorlopig even de laatste markt, de eerstvolgende staat in oktober gepland.

Gelukkig had ik daardoor afgelopen week de tijd om het tasje waar ik op vakantie aan begonnen was af te maken. Simone wacht er met smacht op! Ze vond het haken erg interessant en terwijl ik bezig was met granny's voor een sprei op bed wilde zij graag dat ik iets voor haar zou haken....daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen! Vrij op het eind van de vakantie begon ik de regenboog granny te haken en doordat we s'nachts reden in plaats van overdag kreeg ik het tasje niet op tijd af ik heb alleen liggen doezelen in de auto!....het haakwerl bleef liggen tot gisteren avond. Ik heb de rand en hengsels gehaakt en alles aan elkaar gezet. Er kan nog een hoop verbeterd worden, maar voor nu is het tasje prima!



Morgen ga ik weer beginnen met een nieuwe workshop serie bloemschikken! Ik heb er al zo'n zin in!

Groetjes Tanja