woensdag 25 augustus 2010

Knutselen met mijn nichtjes

JOEPIE!!! Mikki en Sjors logeerden weer bij opa en oma! Tja, dan ben ik als tante van de partij! Zondag avond kwamen de dames en vanmiddag zijn ze weer naar huis gegaan. Zondag even thee bij mijn ouders gaan drinken, wat gekeuveld met de meisjes. Van zondag op maandag bijna geen oog dicht gedaan (Jetlag!!!), ik zou eigenlijk maandag met oma en Mikki naar de film gaan, maar was verschrikkelijk moe na mijn eerste werkdag! Dus na een uurtje spelletjes doen ben ik naar huis gegaan, opa met Sjors naar de speelgoedwinkel en Mikki met oma naar de film! Gisteren ben ik meteen na mijn werk naar mam gereden en heb ik eerst een "foto shoot" met de dames gedaan, dat moet ik heel sneaky doen, want anders worden er alleen gekke bekken getrokken, dus Sjors mocht foto's maken en Mikki natuurlijk ook, daarna was ik aan de beurt en heb ik toch enkele leuke foto's kunnen maken van de meiden samen! Daar zal oma blij mee zijn! Hierna gingen we knutselen. Opa had met Sjors een pakketje gekocht om zelf ringen en armbanden te beschilderen.....uiteindelijk zaten oma en Tanta Tanja te schilderen en de meiden waren bezig met andere dingen. Op het eind werden de kranten en vellen papier beschilderd met de verf die nog over was. Ik geloof dat ze het toch best leuk vonden!

 

Vandaag ging ik met Lilian en 4 meisjes op de fiets de stad in....ijsje eten! Mjam! Nog een leuke stempel gescoord en tja....dan wordt het nu wel eens tijd om weer mijn knutselkamer op te duiken! Moet alleen nog wennen aan mijn werk, dus vrees dat ik pas in of na het weekend weer iets ga doen....ik hou jullie op de hoogte!


X Tanja

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er erg gezellig uit! Je ziet de meiden genieten.
  Wat is je blog mooi geworden! Super zeg! Laten zo hoor.
  X San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die nieuwe achtergrond met dat rustige zeezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een knappe meiden, geen wonder dat de foto's zo mooi zijn geworden! Ze boffen maar met zo'n lieve creatieve tante.

  xxx Ellen

  BeantwoordenVerwijderen