zaterdag 30 oktober 2010

Bloemschikken

Vandaag was eindelijk weer bloemschik workshop!!! Ik had op het blog van Dorine al gelezen dat we een mooie krans gingen maken. Kransen vind ik eigenlijk het leukst om te maken, je kunt dan daarna kiezen om ze op te hangen of neer te leggen en dat vind ik erg leuk! Nu hebben we een krans gemaakt met allemaal erg mooie tinten! Oud roze blauw paars tinten en groen natuurlijk. Het was weer reuze gezellig en ook mijn broches vielen erg in de smaak! Toen ik naar huis toe ging waren ze allemaal verkocht!!!

Dit is wat ik vandaag maakte:
Gisteren hebben opa en oma Mikki en Sjors weer opgehaald om te komen logeren. Ik kon gisteren avond niet meer, dus vandaag ben ik na het bloemschikken heerlijk met de meiden gaan spelen. We hebben gezongen en gedanst en ook spelletjes gespeeld. Het was weer erg gezellig en heerlijk om geknuffeld te worden door mijn 2 lieve nichtjes! Ze waren vanmorgen bij Ikea geweest en hadden alletwee een hond uitgezocht. Die werd geknuffeld op de bank en ik stond er natuurlijk weer met mijn camera bovenop!


Vanavond naar ons andere lieve nichtje geweest, ze loopt al erg goed en ook met haar hebben we ons weer vermaakt! Wat een heerlijk grietje is het!
Morgen staat de verjaardag voor Denise op het programma. De kaart ligt al klaar en ook een leuk doosje dat ik heb gemaakt met centjes erin. Ze wilde erg graag een nintendo en wil centjes om hem te kunnen kopen! De kaart laat ik morgen of volgende week zien! We hebben een druk weekend! Gelukkig kan ik vannacht een uurtje langer slapen. Morgen ga ik heerlijk 9 holes golfen, effe de frisse buitenlucht in! Nu hopen dat het droog blijft! Ow ja en dan volgende week zondag naar de stofjes markt in Roermond! Even snuffelen en wie weet zie ik nog iets leuks!! (vast wel!)
X Tanja

3 opmerkingen:

 1. Wat is je krans mooi geworden, gezellig ook met een lichtje erin.

  Fijn dat je zo kan genieten van je nichtjes en neefjes.

  Goede zondag gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's heb je van de krans gemaakt.
  Het was ook weer gezellig met jullie allemaal.
  De andere workshop is op 29 nov.

  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tanja,
  Geweldig, je krans!
  En leuk dat je broches allemaal zijn verkocht. Maar dat is ook niet zo verbazingwekkend. Je had ook zulke leuke exemplaren gemaakt!
  Groetjes van Judith
  ps: de meisjes stralen helemaal, ze hebben het dus erg naar hun zin bij jou (-:

  BeantwoordenVerwijderen