donderdag 10 februari 2011

Workshop sieraden maken

Vanavond heb ik een workshop sieraden maken gegeven aan een groep dames met een verstandelijke handicap.  Ik had dit al eerder gedaan aan een groep jeugd in de Pappelhof en vandaag waren de volwassenen aan de beurt. Ze wisten allemaal niet wat we zouden gaan doen vandaag, alleen dat de heren en de dames iets apart van elkaar zouden doen. De heren gingen darten en wij met de dames een mooie ketting maken.

In groepjes van 4 mocht iedereen kralen uit komen zoeken en kiezen uit kettig model 1 of 2 en daarna konden ze met wat hulp aan de slag. Er werd druk geregen, geknoop, gekletst, gesnoept en gedronken. Een voor een werden de mooiste creaties geboren! Wat een talenten!!! Stuk voor stuk waren ze heel erg enthousiast en heel trots op de ketting die ze zelf gemaakt hebben! Ik vond het ook erg leuk om te doen!

Een een kleine collage van de groep en de dames met hun eigen gemaakte ketting.


Het was een erg gezellige avond!

Groetjes Tanja

6 opmerkingen:

 1. Ze stralen helemaal, ik kan me goed voorstellen, dat de dames een leuke avond hebben gehad. Heb jij alle mooie Fimo kralen gemaakt?
  Weet je, dat mijn ketting telkens opnieuw wordt bewonderd? Ik ben er zo blij mee!
  Wel te rusten voor straks,
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er erg gezellig uit! Ze stralen van trots!

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te doen, ze zullen vast super trots zijn op hun mooie kettingen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er hartstikke blij uit, wat lief van je dat je doet! Kijk eens op www.kralenhoekje.nl voor leuke kralen en bedeltjes voor een volgende workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er gezellig uit! Wat leuk dat je zo'n creatieve avond hebt geregeld. Zelf maak ik ook vaak een sieraad met leuke kralen en bedels. Ik vind het daarom ook leuk om te zien dat mensen andere weer inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen