donderdag 10 maart 2011

Klussen

Hallo allemaal!

In huize Reultje wordt momenteel even niet geknutseld! We zijn aan het klussen....dinsdag heb ik onze slaapkamer verkocht, meteen nadat alles afgebroken was ben ik de hele dag met mams bezig geweest behang af te stomen (lieve mam, bedankt voor je hulp!!), gisteren de vloerbedekking weg gehaald, slaapkamer leeggehaald en vandaag is er behangen en een wand geplaats als begin voor onze inloopkast! Morgen wordt er geschilders en dan zaterdag nog puntjes op de i! Eind volgende week komt de nieuwe vloer en dan kan het nieuwe bed komen! Nu slapen we even apart van elkaar, eentje in het logeerbed en eentje op de bank, niet zo gezellig, maar het is gelukkig maar voor even.

Mijn knutselkamer staat helemaal vol met kledingreken en kastjes, dus kan daar nu helaas niet goed zitten...

Tot snel! Groetjes Tanja


5 opmerkingen:

 1. Ik kan me een beetje voorstellen hoe het er bij je uitziet!!

  Wij zijn de zolder aan het leeghalen, ook al zo'n leuk werkje!

  Maar we krijgen eerst rommel en troep,voor dat het mooi word, niet??
  Sterkte!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wenn ihr fertig seid, sieht es bestimmt ganz toll aus. Aber das Chaos....wir haben gerade unser Wohnzimmer gemacht...das hat mir schon gereicht.
  LG
  und gutes Gelingen wünscht dir
  sanny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O jeetje! Daar ben je wel eventjes zoet mee! Maar ... Als het klaar is, dan zal je supertrots zijn. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden. Succes met klussen!

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Tanja,
  Op de eerste foto lijkt het papier wel behang. Vrolijk! was mijn eerste indruk. Foto drie laat zien dat je de ramen hebt afgeplakt... hihi
  De troep die klussen met zich mee brengt is vaak iets wat je kunt missen. Maar straks zullen jullie vast en zeker genieten van het opgeknapte gedeelte - dat wordt weer heerlijk slapen! Succes en sterkte!
  Leuk, trouwens, een inloopkast (:
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Tanja,

  Dat klussen, ken er alles van, wij zitten al 8 maand in de verbouwingen, en nog een eindje te gaan :-)
  Sterkte met het klussen en met het apart slapen,hihi, houd jullie relatie spannend, je kan stiekem naar zijn bedje lopen:-)

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen