dinsdag 8 mei 2012

Hello again!

Wat deed ik zo de laatste maand....

Ik had weer een workshop bloemschikken waar ik dit mooie stuk maakte:


Mijn lieve nicht San studeerde af en is geslaagd! Voor haar maakte ik deze kaart:


Veder maakte ik nog allemaal leuke spulletjes voor de markt met koninginnedag waar ik op stond, natuurlijk vergat ik hier foto's van te maken....ik maakte nog enkele kaarten die zonder een foto te maken op de post zijn gegaan, ik zit niet stil, maar knutsel niet zoveel als ik graag zou willen...Ach dat komt vast wel weer, ik doe het veel te graag!

Ik heb nog diverse dingen op het programma staan hoor....ik wil nog graag een hoesje voor mijn mobiel gaan maken, voor de verjaardag van dochter van vrienden ga ik nog een leuke tas maken en ook nog wat kaarten voor geboortes wil ik gaan maken. Ik wil eigenlijk weer wat meer achter mijn naaimachine kruipen, maar doe dat eigenlijk vaak als manlief niet thuis is. Hij is de laatste tijd lekker vaak thuis !!! 

Ow ja dan zou ik nog bijna een leuke workshop vergeten....ik gaf eerder dit jaar een workshop kralen maken van fimo klei op een kinderfeestje. De meiden vonden dit zo leuk dat een jarige job ook wel een leuke workshop wilde...we gingen aan de slag met papier karton schaar en foto's en hebben in een middag echt super leuke foto albums gemaakt! De fotoboekjes waren ook aan de binnezijde erg mooi geworden, maar dat vond ik te persoonlijk van de kinderen dat ik daar geen foto van neerzet...


Tot de volgende keer!

Groetjes Tanja1 opmerking: