dinsdag 3 juli 2012

Hannah

Zo dat is alweer een hele tijd geleden dat ik hier een bericht heb geplaatst!! En wat is er veel gebeurd en veranderd in mijn leven de laatste tijd......

Ik heb een nieuwe baan, ik ben sinds 1 juli DTP-ster bij Nellie Snellen! Hoe kun je het verzinnen, twee hobby's die samen komen! Ik knutsel zo graag en nu mag ik voor Nellie Snellen verpakkingen, flyers, nieuwsbrieven etc gaan ontwerpen, dat is wel mijn ding dus! Ook is de bedoeling dat ik de internet sites up to date ga houden. Ik ben zo blij met deze baan!! Ik heb al voordat ik officieel begon wat uurtjes vanuit huis gewerkt omdat er wat spoed klusjes lagen en ik ben fluitend aan het werk!

Nu ik in Sevenum aan het werk ben kom ik natuurlijk vaak in de winkel....een snoepwinkel voor mij natuurlijk! Zo'n uitbebreide collectie heb ik nog nooit gezien!! Top dus!!!

Mijn nieuwe baan is ook tevens de reden dat ik even niet op mijn blog te vinden was....ik had het druk met afronden van mijn vorig werk en het zo goed mogelijk overdragen van mijn werkzaamheden aan mijn opvolgster. Ach ik zal mijn ex collega's nog wel eens zien als ik op de koffie ga!!

Ik had gelukkig wel tijd om af en toe eens wat te knustelen...alleen dat fotograferen...dat vergeet ik dan wel eens!

Afgelopen weekend heeft een collega van manlief een dochter gekregen, daar heb ik gisteren (met stempel uit de collectie van Nellie Snellen) deze kaart voor gemaakt.


Ook voor de opa en oma maakte ik een kaart, die laat ik komende week zien :)

In juni had ik de laatste workshop bloemschikken van voor de zomervakantie, en we maakten zoiets moois!!!Groetjes Tanja

4 opmerkingen:

 1. hoi tanja

  Een leuke kaart en een heel leuk bloemstukje

  En veel plezier met je nieuwe baan

  groetjes gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Gonny! Dat zal zeker lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe is het mogelijk: eerlijk waar, ik heb deze week nog aan jou gedacht. En nu plaats je dit goede nieuws (-: Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe baan! Super leuk, dat je je werk met je hobby kunt verbinden. Veel werkplezier gewenst.

  Leuke, vrolijke kaart heb je gemaakt voor Hannah. Ik vind het meisje ook zo schattig!
  Je bloemstuk is weer een kunstwerk. Staat zeker heel gezellig als het kaarsje brandt.

  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Lijkt me een geweldige uitdaging voor je!

  BeantwoordenVerwijderen