zaterdag 25 september 2010

Bloemschikken

Vandaag was het weer tijd voor de workshop bloemschikken! Altijd erg gezellig en dan ook nog met een leuk stukje naar huis toe gaan! Het was alweer een tijd geleden dat we workshop hadden, dus eerst rustig in de winkel rondgeneusd. Daarna met iedereen even bijkletsen, we hebben inmiddels al een hele tijd dezelfde groep en komen echt voor de gezelligheid de workshop volgen, want ik weet inmiddels wel hoe ik een bloemstukje maak. Toch leren we elke keer nog wel iets bij en ook de ideetjes zijn altijd erg leuk!

Vandaag maakte we een grote grijze houten pot op met eucalipdus, grote rozen, hedera, hortensia en appeltjes. Een erg leuk resultaat en erg mooi van kleur vind ik!!!


We volgen de worshop in Belfeld in een heel leuk winkeltje (zie de fotocollage hieronder). De winkel heet Ambiente en is zeer sfeervol! Leuke decoraties en brocante, maar ook bloemen verkoopt Dorine er!


Nu helaas weer een maand wachten voordat we weer een workshop hebben...ik denk dat ik zelf nog wat aan de slag ga met iets leuks voor de voordeur!

Leuk dat je weer eeen kijkje kwam nemen!

Groetjes Tanja


2 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan Tanja, ik vind het ook erg gezellig.
  Mooie foto's.

  Fijn weekend,
  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Tanja,
  Dit ziet er perfect uit! En dat gemaakt in een winkel met een Ariadne At Home sfeer moet zeker leuk zijn geweest.
  Je blog is weer het bezoeken waard (-:
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen