zaterdag 16 april 2011

Bloemschikken

Eindelijk was het weer zover! Bloemschikken....na lange tijd! Dorine heeft haar winkel verbouwd en omdat dat veel werk met zich mee bracht hebben we een keer bloemschikken over geslagen! Vandaag zijn we dus meteen begonnen met iets leuks ta maken voor pasen!

Een heel leuk potje in verweerde grijstint, het heeft wat weg van een pompoen! daarin maakte we zelf een vogelnestje en daaromheen hebben we verschillende materialen gestoken. Groen, roosjes, gipskruid, waxbloemen, veertjes etc. Als finishing touch nog wat mooie roze eitjes in het nestje en voila! Er staat weer een mooi stukje te stralen op mijn tafel!

Vandaag waren helaas twee vaste bloemschikvriendinnen verhinderd, maar mijn nicht san ging mee en dat was dan weer gezellig natuurlijk! Ze was helemaal enthousiast!

Nu heerlijk genieten van het mooie weer dat gaat komen!

Groetjes Tanja

4 opmerkingen:

 1. Hoi Sies!

  Mijn stukje staat ook te stralen hoor! Ik ben er erg trots op. Ik blijf er maar naar kijken! Ik verheug me nou al op de volgende keer!

  X San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor! Dat zou ik nou ook wel eens willen doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ik blij om te lezen dat jullie het zo leuk vonden. Jammer idd van Stans en Juliƫtte, maar wel leuk dat ik je nichtje San heb leren kennen.

  FIjne zondag,
  Liefs Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi stuk! Leuk met al die kleuren roze. Ik zou ook wel zo'n bloemstukje op mijn salontafel willen. Je kunt ze wel ergems kopen, maar zelf maken is natuurlijk veel leuker en dan heb je echt een uniek stuk.

  BeantwoordenVerwijderen