zondag 10 april 2011

Taart!

Gisteren was het dan zo ver! De workshop taart decoreren. Mijn nicht San die vroeg een tijd geleden of ik zin had met haar zo'n workshop te volgen. Ik deed dit al eens eerder bij een vriendin, maar vond het leuk het nog eens te doen, het was alweer zo lang geleden! De workshop was hier vlakbij in de bakkerswinkel in Maasbracht. We waren met z'n zessen en het was erg leuk! We hebben eerst de taart gevuld, afgestreken en daarna zelf fondant gekleurd. Hierna konden we de taart bekleden met de fondant en daarna versieren. Rond een uur of 4 waren we klaar en konden we nog even in de winkel rondneuzen....Natuurlijk moest de taart geprobeerd worden gisteren avond! Heerlijk!!!

Vandaag heb ik een keertje geknutseld, dat laat ik morgen zien....Nu ga ik nog even wat lezen en dan morgen weer aan het werk! Duurt toch altijd veel te kort zo'n weekend!

Groetjes Tanja

5 opmerkingen:

 1. Het was een heerlijke dag! Ik heb er zo van genoten. En we hebben de taart dan toch maar aangesneden ... Met pijn in mijn hart ... Maar zeker de moeite waard! Jamjam hij was erg lekker! kan ook niet anders, want hij was met liefde gemaakt! Ik wil echt thuis nog een keer een taart maken. Langzaam aan maar de spulletjes bij elkaar gaan verzamelen!
  Ik heb een helft van de taart in de vriezer gedaan, want iedereen wil een stukje proeven: Syl, Marnix, Zoë, Mam en Rob!
  Snel maar nog een taart maken hihi!

  X San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ziet dat er gaaf uit!! en lekkerrrrrrrrr natuurlijk!! lijkt me ook super om dat te gaan doen.. maar ja. nu nog tijd(en moed?) verzamelen(en spullen ooit haha). wie weet ooit..? een handeltje beginnen in taarten zou toch leuk zijn!

  XX Daan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat ziet er leuk en lekker uit.
  Hopelijk kan zaterdag iedereen bij mij naar de workshop komen!

  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, en hebben we er nog een taartenbakster bij Tanja?! Het is zo simpel hè en oh zo lekker.

  xxx Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh man sieht die Torte lecker aus !!!LG Rosa

  BeantwoordenVerwijderen