zondag 26 juni 2011

Kaartjes

Weten jullie het nog? Ik schreef dat ik wat kaartjes had gemaakt....Afgelopen week druk geweest met de wandelvierdaagse en daarom niet eerder tijd gehad de foto's te verkleinen, maar vandaag laat ik er alvast twee zien.

Ik maakte een geboortekaartje voor Wout. Het geboorte kaartje dat we ontvingen was met 4 vlakken en een ster in het midden. Ook stond de naam op de voorkant van de kaart. Ik vond het leuk om deze kaart op mijn eigen manier een beetje na te maken Ik maakte natuurlijk gebruik van mijn favorieten materialen van Eline. Dit maal eens geen stempel, maar een plaatje van een knipvel:
Voor iemand die een miskraam heeft gehad maakte ik deze kaart....ik weet helaas maar wat goed hoe het is om van een roze wolk af te kieperen. Ik vond het toen fijn te merken dat mensen je even een hart onder de riem willen steken, ik hoop dat hun dat hetzelfde ervaren.Ik heb nog een kaart in petto en verder nog leuke foto's van het wandelen. Komende week twee kinderfeestjes waarbij ik mijn vriendin help. Drie van de vier meiden zijn in 2 weken jarig! Woensdag is het eerste feestje en gaan we zeepkettingen maken!

Groetjes Tanja


1 opmerking:

 1. Hallo Tanja,
  Beide kaartjes zijn weer plaatjes!
  Leuk dat je de felicitatie hebt aangepast aan de geboortekaart (heb ik toevallig deze week ook gedaan - foto's zijn alleen nog niet gereed...)
  En dat sterkte kaartje wordt zeker gewaardeerd. Heel mooi. (sterkte ook voor jou, als herinneringen boven komen)!
  Groetjes en veel plezier met de kinderfeestjes,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen