dinsdag 28 juni 2011

Vaderdag

Het is alweer meer dan een week geleden...vaderdag...Toch wil ik nog even laten zien wat ik voor mijn vader maakte (helaas is de achtergrond van de foto wat minder, maar had geen zin deze foto helemaal te bewerken):


Voor moederdag maakte ik een krans en aangezien mijn vader daar toen erg enthousiast over was besloot ik ook voor vaders een bloemetje te maken. Ik vind het erg leuk om te doen en mijn ouders vinden het leuk te ontvangen. Ik gebruikte als basis groene hortenia en vulde toen alles met blauw paarse en witte bloemen. Dat zijn mijn favoriete kleuren en ook die van mijn ouders.

Vandaag ben ik bezig geweest de "workshop" voor morgen voor te bereiden. Heb een voorbeeld gemaakt van een zeepketting die de meiden morgen zelf mogen gaan maken. Helaas is de zeep die we bijna 2 weken geleden bestelde nog steeds niet geleverd en gaan we morgen zelf zeep maken! Daphne vond het helemaal geweldig, dus dat gaat vast goed komen!

Groetjes Tanja

2 opmerkingen:

 1. Mooi bloemstuk heb je gemaakt, prachtige kleuren.
  Ik heb nog nooit zelf zeep gemaakt, lijkt me best leuk om te doen, wat zal dat lekker ruiken ....
  Veel succes met de workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, weer een pracht stuk! Talent, he!

  Hoe was het vandaag? Zijn de zeepkettingen leuk geworden? Hopelijk heb je foto's gemaakt (ik ben namelijk een beetje nieuwsgierig, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen