maandag 11 juli 2011

Verjaardagskaartjes

Hallo!

Zo alle verjaardagen en kinderfeestjes zijn weer achter de rug! Eerst het feestje zeepkettingen maken! Het was erg geslaagd! De kinderen vonden het leukste feestje ooit! Ik zal deze week eens opschrijven hoe ik de zeepjes maakte.

Daarna feestje paardrijden, ook dat was geslaagd en ik heb alleen maar foto's gemaakt ;) en natuurlijk gezellig gekletst met vriendin Lilian!

Het laatste feetste was afgelopen vrijdag, we gingen met een groep dametjes van 4 en 5 jaar naar de speeltuin! De meiden hebben zich goed vermaakt en ik weer gezellig gekletst met vriendin! Ik voel me altijd erg blij als de meiden vragen of ik wel mee wil komen helpen op hun feestje! Zo kan ik toch genieten van de feestjes bij de lieve schatten van mijn vriendin Lilian!

Afgelopen zondag werd de verjaardag van 3 van de 4 meiden gevierd. Daphne wordt vrijdag 10 jaar, Debbie werd vorige week zondag 9 jaar en Daisy werd afgelopen zaterdag 5 jaar....Ik ging dus op pad voor allemaal leuke kadootjes...Ik wil dan graag voor elke jarige ongeveer hetzelfde uitgeven. Voor Debbie zat ik nog niet aan het bedrag en besloot een foto van haar feeste uit te vergroten en in te lijsten. Ze krijgen t.z.t. allemaal een nieuwe (eigen) kamer en de favoriete kleur van Debs is paars. Helaas kon ik zo snel geen paars lijstje vinden en kocht een lila lijstje en pimpte het geheel wat op met een leuke gehaakte bloem, wasknijper met paars geschilderd hartje, zilverkleurige pareldruppels en een stempeltje van Eline. Debbie vond het erg leuk geworden!


De jongste telg van de familie had een tijd geleden al een kaart uitgezocht bij de Action (met muziek en prinsessen), dus voor haar heb ik geen kaartje gemaakt, maar voor Daphne en Debbie maakte ik wel een kaart. 

Voor Debbie onderstaande kaart:En voor Daphne een grote taart met daarop haar leeftijd! Ik kan me nog zo goed herinneren hoe mijn 10de verjaardag was!! Ik weet zelfs nog wat ik aanhad! Dat is dan even leuk om aan terug te denken op zo'n dag!Het was weer een erg gezellige verjaardag!! Woensdag ga ik weer gezellig een middagje iets leuks doen. De meiden hebben vakantie. Alleen jammer dat ik pas om half 3 thuis ben....maar we verzinnen wel iets leuks!

Tot snel!

2 opmerkingen:

 1. Ooo, leuke kaartjes en die lijst heb je gezellig versierd! Ik vind het idee van de taart zo gaaf! Ga ik onthouden, en liften als je het goed vindt?
  Veel plezier met de meiden.
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat boffen de meien me zo'n leuke vriendin! Geweldig!

  Mooie dingen heb je gemaakt! Leuk idee ook zo'n fotolijstje. Paars is ook maar paars, dit vind ik veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen