dinsdag 23 maart 2010

Geknutsel

Zoals beloofd, hier nog wat foto's van de dingetjes die ik maakte voor afgelopen weekend. Voor het spel versierde ik een simpel thee doosje van nog geen 1 euro 50. Ik vulde het met thee en chocolade en klaar! Het viel erg in de smaak bij mijn vriendinnen, zo in de smaak dat we zaterdag avond met zijn allen aan de slag zijn gegaan om zelf doosjes te versieren!

Dit is wat ik maakte:
Ik vind het altijd leuk mijn vriendinnen te verrassen met een kleinigeheidje. We zien elkaar zo weinig! Ik wilde ook graag mijn nieuwe naaimachine testen en maakte leuke kleine stoffen hartjes gevuld met gewone vulling en wat scheppen lavendel. Ik was erg trots op het eindresultaat!!Ik vond het erg leuk dat iedereen het hartje uitzocht dat ik voor diegene had bedacht...

Liefs Tanja

2 opmerkingen:

 1. Wauw!!! Die theedoos is echt super! En die hartjes zijn ook erg leuk. Leuke stofjes!
  Het wordt tijd dat wij ook weer aan het knutselen gaan! Ik bel je snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaa, dat zwarte hartje met bloemetjes, en het roze hartje midden in heb ik uit mogen kiezen!!!!! Ben er zo verschrikkelijk blij mee!! Zit er ook steeds aan te ruiken hihi!

  Ik moest wel lachen dat het bijna vechten was om Tanja der cadeautjes te bemachtigen bij het spel hahaha. Ik kan me voorstellen dat het een goed gevoel moet geven dat jou spulletjes altijd zo goed in de smaak vallen.

  De workshop Theedoosjes versieren was een super groot succes! Weer een nieuwe verslavnig voor iedereen erbij haha.

  Tannie Hannie je bent een super kanjer! Je hebt ontzettend veel geduld, en legt alles heel goed uit, zodat het zelfs voor iemand met 2 linkerhanden makkeljik te maken is.

  XXX San

  BeantwoordenVerwijderen