dinsdag 1 juni 2010

kettingen maken en workshop!

Hallo!

Vanmorgen kwam een bloemschikvriendin bij me op bezoek. Ze wilde graag leren hoe ze kettingen moest maken. De diverse technieken die er zijn voor diverse soorten kettingen. Ik heb haar een soort van privé workshop gegeven! Het was erg gezellig en ik heb heel veel kunnen uitleggen. Telkens maakte ik een begin met een ketting, ik liet haar wat afmaken en bij sommige kettingen heb ik dat net voor het eten nog afgemaakt. In totaal heb ik 5 nieuwe kettingen gemaakt en met behulp van die kettingen de technieken uitgelegd. Ik hop dat ze er iets aan heeft, maar dat zal vast wel. Ze was in ieder geval erg enthousiast!

Hier wat foto's van de kettingen die ik vandaag heb gemaakt. Ze zijn wat slechter van kwaliteit, maar dat komt omdat het licht hier binnen nu niet meer zo goed is!

Kettelen:

Diverse technieken:


Ik was vanmiddag nog even met mijn moeder bij de Action en kwam nog iets heel leuks tegen om te knutselen! 2 vintage bloks voor maar 80 cent per stuk en een blok met Mickey Mouse voor iets meer dan een euro!! Geweldig toch! Ga eens kijken of ik er van de week iets leuks mee kan gaan maken!Leuk dat je mijn site weer kwam bezoeken! Ik vind het ook erg leuk wanneer je een berichtje voor me achterlaat, dat kan ook wanneer je geen lid bent van mijn blog. Dan kun je "anoniem" aanklikken.

Groetjes Tanja

2 opmerkingen:

 1. Hoi Tanja,
  Leuke kettingen heb je gemaakt heel leuk hoor.
  Ik ben simone van dorine
  Ik vind echt dat je het heel leuk gemaakt hebt..........

  <3 xx simone

  BeantwoordenVerwijderen