donderdag 24 juni 2010

Daisy wordt 4 jaar!!

9 juli wordt Daisy 4 jaar en gaat ze naar de basisschool! Op 29 juli is haar laatste dag op de peuterspeelzal en mag ze tracteren. Ik wilde zo graag eens een leuke tractatie maken en stelde Lilian voor om samen iets leuks te maken. We gingen aan de slag met de taartenmal van Eline. ik heb de mal 2 keer overgetrokken op wit papier en ben daarna naar een kopieerwinkel gegaan. daar heb ik het op dikker papier laten printen. Daisy wilde graag blauw en groen, dus dat heb ik voor haar geregeld!

Dinsdagavond zijn we de hele avond druk in de weer geweest met knippen snijden plakken en ponsen en gisteren heb ik de vlaggetjes gemaakt en toen ik bij Lilian kwam hebben we de vlaggetjes in het papier geprikt! Daisy verheugt zich nu al om te mogen tracteren, want de taartjes zijn erg leuk geworden! Nu de vulling nog, lekkere snoepjes komen erin!Nu ga ik verder met de naaiprojecten! Dus binnenkort meer!

Groetjes Tanja

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke traktatie Tanja!! Dat mooie vlaggetje is ook zo leuk gedaan.

  xxx Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sies!
  Wat heb je dat weer leuk gedaan zeg! Ik mis het nog niet hoor het knutselen... Maar als ik terug kom, moeten we snel afspreken.
  Groetjes uit Hedesunda!
  X San

  BeantwoordenVerwijderen