donderdag 22 juli 2010

Diverse leuke projectjes!

Eerder vertelde ik hier al dat ik bezig was met wat leuke dingetjes die vriendinnen bij me bestelde. Inmiddels hebben ze denk ik allemaal hun pakketje wel ontvangen en kan ik de foto's hier plaatsen!

Voor Thijs, het pasgeboren zoontje van vriendin Ellen maakte ik een mooie geboorte slinger en een leuke kaart met naam natuurlijk!Verder bestelde Daan 2 potloodrollen voor dochter Anne en zoon Jesper. Ik ging op verzoek van Daan aan de slag in stoer blauw en lief roze en dit is het resultaat:Vriendin Louisa bestelde een tas in roze tinten, ze heeft net als mij diverse oilily tassen, dus heb het een beetje in die stijl gehouden..Ik heb nog niets van haar gehoord, maar ik ga ervanuit dat ze hem ontvangen heeft en dat ze er tevreden over is. Ik vond deze tas erg goed gelukt! Wilde hem bijna zelf houden;)


Ik ben de laatste tijd erg druk met mijn nieuwe baan en kan niet meer zoveel knutselen als ik had gehoopt. Ik ben kapot als ik thuis kom van mijn werk. Ik werkte eerst 3 hele dagen en nu werk ik 5 dagen van 5 uur, maar zit ook ongeveer anderhalf uur per dag in de auto om op mijn werk te komen. Dus als ik thuis ben zak ik neer op de bank! Ik hoop dat het gaat wennen met die werktijden! Nu ben ik in ieder gaval bezig met het receptie album voor de bruiloft van Roy en Xandra volgende week vrijdag. Moet ik nog veel aan doen, dus dat is een klusje voor het weekend! Ook wil ik nog de tas die Ilse gisteren bestelde (is het nichtje van de 4 dames Broen) nog voor mijn vakantie afhebben. Ze was helemaal weg van de tassen die ik voor de vier meiden maakte!

Vanavond ga ik met Xandra de kerkboekjes in elkaar zetten...Jullie lezen het al, ik ben erg druk momenteel!!!!

Tot snel maar weer!

Groetjes Tanja

3 opmerkingen:

 1. Lieve Tanja,

  nogmaals ontzettend bedankt voor de mooie vlaggetjeslijn en kaart voor Thijs!! Krijg er al veel leuke reacties op.

  De potloodrollen en de tas zien er ook heel mooi uit.

  xxx Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via Ric’s achternaam, ergens op google, kwam ik op jouw blog terecht.
  Wat leuk om te lezen en zien hoe het met je gaat en waar je graag mee bezig bent.
  En wat een leuke spullen maak je zeg! Ik weet niet of je ook tasjes opstuurt, want dan wil ik er graag een bij je bestellen. Lijkt me helemaal geweldig om met zo’n vrolijke Tanja-tas rond te lopen. Zie maar of je na het werk nog puf hebt om achter de naaimachine te werken. Het heeft in ieder geval geen haast en als het niet kan no problem!
  Groetjes van (wat was het ook al weer)....de toverheks!♪♫♪

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow Twanneke!!!! (panneke toverheks hahahah!) Hoe is het met je!!! Wat leuk dat me hier hebt gevonden!!! Echt super! Wil je me een mail sturen??? Mijn mail adres staat rechtsboven! Ik kan bij jou blog nergens een reactie plaatsen!!! Wil wel effe bijmailen....

  Groetjes Tanja

  BeantwoordenVerwijderen