zondag 18 juli 2010

Tasjes voor de dames Broen!

Vorige week zondag vierden 3 van de 4 dames Broen hun verjaardag (Daphne is 9 geworden, Debbie 8 en Daisy 4 jaar). Ze zijn alle drie meegeweest shoppen voor een kado, maar ik had ook beloofd een tas voor ze te maken! Dat werden dus 4 tassen, Denise heeft altijd geluk, ik vind het zielig als 3 van haar zussen (zijn in 2 weken tijd allemaal jarig!)een kado krijgen en zij niets...(ze is in november jarig en wordt dan 6 jaar), dus voor iedere dame een tas! De woensdag ervoor had ik al mijn stofjes meegenomen en mocht ieder 3 stofjes kiezen. Zaterdag op ongeveer de heetste dag van het jaar ging ik aan de slag...knippen had ik vrijdag al gedaan. De namen printen knippen van vilt en vastnaaien. De bedoeling was dat met de naaimachine te doen, maar werd naar mijn idee niet netjes genoeg, dus alles met de hand vastgestikt! Daarna de tassen in elkaar gezet, hengsels, binnentas. Het was erg veel werk! En gelukkig bood moeders aan te helpen. Met haar hulp lukte het gelukkig de tassen op tijd af te krijgen! Die trotse snoetjes waren geweldig! Maandags op school vroeg iedereen waar ze die mooie tassen vandaan hadden!!!!


Nu ben ik bezig met de volgende opdrachten, die zullen vandaag ook wel klaar komen, dus dames (Daan en Louisa)...hou deze week jullie brievenbus in de gaten! Er komen wat leuke handgemaakte dingen jullie kant op! En Ellen....voor Thijs heb ik ook iets heel leuks klaar, zo leuk om te doen, van die lieve leuke schattige kraamkado's maken!!!! Ga maar vast bij je brievenbus posten, gaat morgen op de post!

Groetjes Tanja

1 opmerking:

  1. De dames boffen maar hoor! Wat een mooie tassen, en toch allemaal verschillend he? Leuk dat ze ieder hun eigen stof mochten uitzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen