zaterdag 20 augustus 2011

Fimokralen maken

Vandaag heb ik weer eens "ouderwets" kralen zitten maken. Heerlijk in de tuin met het zonnetje op mijn rug. Morgen heb ik markt op de Gistapper Molen. Komende weken heb ik elke week een markt, mijn paarse en zwarte kralen waren bijna op, dus daar wat van bijgemaakt. Volgende week zondag sta ik op de kunstmarkt in Kessel en ook daar wil ik wat nieuwe spulletjes voor maken. De week erop (3 september) sta ik op de kunstmarkt in Roermond....dus heb het druk de komende weken. Ik vind het wel leuk het een en ander nieuw te maken voor in mijn kraam. Wil van de week weer wat tijd achter de naaimachine door gaan brengen.Groetjes Tanja

4 opmerkingen:

 1. Ik vind je kralen in ieder geval prachtig! Jammer dat je ongeveer aan de andere kant van het land op de markt staat...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kralen weer! Die zullen weer over de toonbank vliegen!

  X
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, dat de plaatsen allemaal zo ver weg zijn voor mij...
  Ik vind je kralen helemaal te gek! Maar ik mag me de gelukkige noemen, dat ik een prachtige ketting van jou heb (-:
  Succes en veel plezier met alle markten!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, GEVONDEN!!!!
  Even uitleggen: in de vakantie zat ik eens een middagje van blog naar blog te klikken en kwam daarbij ook op jou blog uit. Ik vond de zeepkettingen die je met de meisjes op het feestje van je nichtje had gemaakt erg leuk en dacht bij mezelf: dat ga ik hier ook eens proberen!
  Maar......toen ik een paar dagen later weer op zoek was naar jouw blog, kon ik het helaas niet vinden... (hoe heette het blog nou ook weer??)
  En nu plots ontdek ik een nieuwe volger op mijn blog en wat blijkt..... je snapt het al. Ik ga snel ook volger van jouw blog worden, want volgens mij kom ik nog vaker ideetjes bij je "stelen"!
  Groetjes, Soesa

  BeantwoordenVerwijderen