vrijdag 9 september 2011

Gehaakt tasje

Ow wat erg, het is alweer zo lang gelden dat ik iets schreef hier! Ik heb het zo druk gehad met mijn markten, werk en huishouden dat het knutselen en bloggen erbij ingeschoten is.

Afgelopen weekend had ik kunstmarkt in Roermond. Het was een vruchtbare dag! Dit was voorlopig even de laatste markt, de eerstvolgende staat in oktober gepland.

Gelukkig had ik daardoor afgelopen week de tijd om het tasje waar ik op vakantie aan begonnen was af te maken. Simone wacht er met smacht op! Ze vond het haken erg interessant en terwijl ik bezig was met granny's voor een sprei op bed wilde zij graag dat ik iets voor haar zou haken....daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen! Vrij op het eind van de vakantie begon ik de regenboog granny te haken en doordat we s'nachts reden in plaats van overdag kreeg ik het tasje niet op tijd af ik heb alleen liggen doezelen in de auto!....het haakwerl bleef liggen tot gisteren avond. Ik heb de rand en hengsels gehaakt en alles aan elkaar gezet. Er kan nog een hoop verbeterd worden, maar voor nu is het tasje prima!Morgen ga ik weer beginnen met een nieuwe workshop serie bloemschikken! Ik heb er al zo'n zin in!

Groetjes Tanja

3 opmerkingen:

 1. Hallo Tanja,
  Leuk om weer iets van je te zien en lezen! Het tasje ziet er leuk uit! Mooie kleuren heb je gebruikt. Hoe oud is Simone? Ze is vast heeeel blij met jou (en dit tasje).
  Heel veel plezier vandaag. Zien we hier nog het resultaat?
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kleuren. Heeft Simone ze zelf uit gezocht?
  Ze zal er erg blij mee zijn!

  Kus
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm hartstikke leuk! Echt een meidentasje!

  BeantwoordenVerwijderen