zaterdag 13 augustus 2011

Terug van vakantie!

Afgelopen vrijdag ben ik terug gekomen van een heerlijke vakantie! We zijn samen met vrienden en hun kindjes Simone en Casper op vakantie geweest in Oostenrijk. Zo te horen hebben wij geluk gehad met het weer daar! Het is eigenlijk maar 2 dagen wat minder geweest en verder zon of bewolkt. Goed weer voor alle activiteiten die we wilden doen. Heerlijk golf gespeeld, gewandeld, gewinkeld, van een berg af gecart (TOF) en heerlijk gelezen en gehaakt. Ook lekker met de kinderen geknutseld en geravot. We hebben een top vakantie gehad!


Maandag moet ik alweer werken en is het voorbij met de rust! Vandaag en gisteren ben ik mijn knutselkamer weer ingedoken. Vandaag een lesje doosjes beplakken aan mijn schoonmoeder gegeven en gisteren een doosje gemaakt voor een feest dat we vanavond hebben. We geven met de hele vriendengroep een doos met geld...Voor mijn vakantie heb ik ook nog enkele doosjes versierd en nog geen foto van gemaakt, die zal ik komende week wel even laten zien. Ook zal ik eens een foto maken van de loper die ik aan het haken ben voor het voeteneind van ons bed.

Nu ga ik me klaarmaken voor het tuinfeest waar we zo naartoe gaan...het is niet echt het weer voor een tuinfeest, dus doe maar wat warms aan!

Groetjes Tanja


2 opmerkingen:

 1. Hallo vakantieganger (-:
  Je kiekjes zien er gezellig uit! Mooie omgeving. Wij zijn in Duitland geweest, ook prachtig daar! Af en toe ook regen, maar we vonden het niet erg.

  Hopelijk hebben jullie een fijn tuinfeest gehad. Hier regent het al weer... Mooie cadeaudoos. Heb je met 'echte' geldbriefjes dit doosje gemaakt? Knap! En je haakwerk, daar ben ik heel benieuwd naar. Heb in de vakantie ook veel gehaakt, maar de afwerking, zeg het aan elkaar naaien, valt met nogal tegen...

  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Sies! Je bent weer thuis! Ik zie aan je foto's dat je een heerlijke vakantie hebt gehad. Wat vliegt de tijd dan he? En, maandag alweer aan het werk ... Bah, geniet nog maar even van je zondag!
  We moeten snel afspreken! Er staat hier nog een klein vakantie kiedootje voor je!

  Dikke kus,
  Andere Sies!

  BeantwoordenVerwijderen