vrijdag 13 januari 2012

Bloemschikken

Morgen heb ik weer workshop bloemschikken en zag dat ik mijn vorige bloemstuk nog niet heb laten zien hier! Ik had al wel en foto gemaakt, maar heb die op de een of andere reden nog niet hier neergezet.

Vorige keer maakten we een kerststukje, in mooie roze tinten, met kleine balletjes glitters en een kaars. Ook de glaasjes die aan de zijkant hangen met eer roos erin vind ik erg leuk, ik zie dat je deze op de foto's niet zo goed ziet!


Afgelopen week maakte ik weer diversen sleutelhangers, eentje voor de winnares van de give-away in turquoise tinten, ze was er erg blij mee! Ik had een bestelling via internet, daar is de zwart ,met roze naartoe gegaan en mijn eigen moeder die vind zo'n sleutelhanger natuurlijk ook erg leuk, ook voor haar maakte ik er een, deze met roosjes in roze en rood tinten, de stof die ik eigenlijk in gedachte had was niet zo geschikt helaas.


Afgelopen woensdag had de dochter van mijn vriendin haar kinderfeestje. Het is traditie bij alle 4 de meiden dat ik erbij ben om te helpen. Denise wilde graag iets knutselen op haar feestje. Ze koos vogelhuisjes uit om te versieren met stukjes papier. We gingen aan de slag met 10 dames, de een iets creatiever dan de ander. Op een gegeven moment zaten veel handjes onder de lijm! Maar op het eind waren de handen schoon en de huisjes klaar. Er zaten erg mooie huisjes tussen! Het was een geslaagd feest!


Morgen dus workshop bloemschikken, daarna ga ik mijn nieuwe bolide halen (whow ik krijg zomaar een nieuwe fiat punto), daarna vier ik mijn verjaardag, ik word maandag alweer 38 jaar.....mooi zo'n auto voor mijn verjaardag ;). Verder ben ik al weken aan het sparen voor een nieuwe naaimachine, hierover later meer...

Groetjes Tanja

1 opmerking:

  1. Het is weer een vrolijke post. Leuk, het feestje met de meiden! Schattige vogelhuisjes hebben jullie gemaakt.
    En wow, een mooie auto cadeau, dat is gaaf! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag, Tanja! Ik wens je een fijne dag toe.
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen