vrijdag 9 april 2010

Maastricht

Vandaag stond een bezoekje naar het ziekenhuis Maastricht op het programma. Ik moest voor controle na de operatie komen. Nou voor het eerst had ik eens geen zenuwen. Ik voelde gewoon dat het goedzat! Toe ik de spreekkamer binnenkwam zei de arts dat ik meteen weer naar huis toe mocht, zo goed zag ik eruit! Hij wilde natuurlijk wel weten hoe het met me ging en of ik nog klachten had. Na dat alles besproken te hebben mocht ik naar huis met de mededeling om rustig aan weer alles op te bouwen en goed naar mijn lichaam te luisteren.

Nou, dat rustig aan opbouwen dat heb ik meteen gedaan!!! Op naar het centrum!!
Het bleek dat er markt was en ik hoopte nog wel op een leuke stofjes winkel....nou die markt was het paradijs voor stoffen liefhebbers!!! HEEEEEEEEL veel LEUKE LIEVE MOOIE stoffen die Tanja allemaal wilde HEBBEN HEBBEN HEBBEN!!!! Heb wat leuke uitgezocht en toen heeft mijn moeder me met zachte hand de markt afgederigeerd!!! pfiew....gelukkig voor mijn beurs!!! Ik heb me redelijk in kunnen houden, maar ga er snel nog een keer terug met andere stof liefhebbers!!!!

De stof die ik kocht vandaag, nog wat bonte stof voor de vlaggenlijn en stof voor iets anders dat ik nog in mijn hoofd heb zitten om te maken:


Tja en dan sta je bij al die kraampjes en dan komen er ook allemaal leuke kantjes voorbij....Knoopjes heb ik niet gekocht, die koop ik liever passend bij hetgeen wat ik aan het maken ben, maar kant is altijd leuk om op voorraad te hebben...leuk voor kaarten, maar ook leuk voor stof projectjes!


En zo besef ik dat mijn knutsel kamer straks te klein zal zijn....hahahaha!!! Ach, dat zal vast meevallen, moet alleen wat meer bergruimte zien te creƫereen, maar daar wordt aan gewerkt!!!

Leuk dat je weer voorbij kwam!!!

Liefs Tanja

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat alles goed is met je! En dat moet inderdaad even beloond worden met ... SHOPPEN!!! Wat heb je weer een leuke stofjes gekocht zeg! Geweldig! Ik ben erg benieuwd hoe de vlaggenlijn er uit gaat zien. Heb je verder nog wat gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Tanja,

    Wat fijn dat het weer allemaal beter met je gaatenne die leuke stofjes heb je dik en dubbel verdient hoor.....

    Liefs Dorine

    BeantwoordenVerwijderen