woensdag 14 april 2010

Naailes 5

Vandaag stond er weer een naailes op de planning. Ik was vorige les al begonnen met de vlaggenlijn en ben er thuis mee verder gegaan. Dit moest wel, want zondag moet ie af zijn voor de communie van Debbie! Vandaag ben ik dus in de les verder gegaan, in totaal heb ik 10 meter vlaggenlijn gemaakt. Ik heb er thuis nog aan verder moeten werken, want ik wilde tijdens de les ook leren hoe ik de broeken van Ric korter moet maken. Normaal doet mijn moeder dat altijd en ik wil dat ook graag zelf kunnen! Dus de helft van de vlaggenlijn afgemaakt en daarna les in hoe een broek korter maken. Ik totaal 3 broeken van Ric gedaan met hulp van mijn moeder, want bij een broek brak de naald!
Gisterenavond heb ik thuis de rest van de vlaggetjes aan het band vastgenaaid en nu is ie klaar!!!! Morgen of vrijdag even bij Lilian langs brengen.
San die maakte dit keer een tas voor de laptop van haar moeder. Ook deze is weer er leuk geworden! Ze had hem in een les af!
Als het goed is dan hebben we onze volgende les volgende week donderdag!

Zie hieronder de impressie van les 5:


Vanmiddag naar de verjaardag van Sjors, die wordt morgen 3 jaar! Heb net even een kado voor haar in de stad gekocht en tijdens het winkelen kwam ik weer allemaal leuke ideetjes tegen om te knutselen!!!

Tot snel!
Liefs Tanja

2 opmerkingen:

  1. ik ben zo trost op mijn laptoptas! Echt ik vond hem super gelukt. En hij paste ook nog! Mijn moeder zei:"Hij kon er wel voor gemaakt zijn!" Haha!

    BeantwoordenVerwijderen