vrijdag 30 april 2010

Nog meer hartjes

Vandaag stond ik op een Vrijmarkt in Roermond. Wat een geluk hebben we gehad! Het was de hele dag droog en vanmiddag brak er zelfs een zonnetje door. Ik heb het afgelopen week druk gehad met de voorbereidingen voor de markt. Heb nog wat tassen gemaakt en ook verkocht...ik ben er helaas vergeten een foto van te maken. Ook veel hartjes gemaakt, ook veel van verkocht en ook geen foto van! Deze week ga ik weer aan de slag, want 8 mei heb ik markt bij de molen in vlodrop. Hier sta ik elk jaar 2 keer op de molendag. Heel gezellig en veel bezoek. Het is maar een klein marktje met allemaal handgemaakts spulletjes.

Gisteren heb ik de hele dag hartjes gemaakt en het pronkstuk van de dag kon ik (nog) geen afstand van doen. Ik wil er komende week nog wat van maken. Kijk aar eens hoe mooi!


Nou, het was een bijzonder geslaagde dag vandaag, ik ga nu even lekker in bad liggen en dan morgen weer knutselen. Op naar de volgende markt.

De lapjes markt van dinsdag was trouwens ook erg leuk! Heb heeeel erg veel stofjes gekocht en nog niet eens de tijd gehad ze te fotograferen. Misschien doe ik dat een dezer dagen nog.

Groetjes Tanja

1 opmerking:

  1. Wauw! Dat is echt een pronkstuk! Die moet je echt niet weg doen. Het was erg gezellig op de markt. En we hebben echt geluk gehad in limburg. Mijn moeder zat in Brielle (bij Rotterdam) en heeft tot 1 uur regen gehad.

    BeantwoordenVerwijderen