maandag 3 mei 2010

Naailes 7

Hallo!

Vanmorgen besloten we heel spontaan dat we weer een naailes zouden doen...en wel vanmiddag!!! Het weer was er echt naar om lekker binnen te zitten en creatief bezig te zijn! We begonnen pas rond een uurtje of 2 en wilden iets maken dat niet teveel tijd zou kosten. We besloten dus een potlood/stiftenrol te maken. Na wat meten en denken en natuurlijk stofjes uitzoeken zijn we aan de slag gegaan! Ik wilde iets stoers maken en koos voor Blauwtinten, San ging voor de Matroesjka's. Eigenlijk was het helemaal niet zo moeilijk en waren we redelijk snel klaar. Nog een leuke gehaakte bloem erop (die had San voor me gehaakt, precies in de juiste kleuren!!!) en lint om het geheel dicht te stikken en klaar was de rol!

Nu even een tijdje geen les, vakantie en druk met van alles, dus over een week of 2 a 3 volgt les 8...We hebben al verlenging van de lessen aangevraagd, want de knipkaart is bijna vol! We vinden het alletwee (eigenlijk alledrie, moeder de juf geniet ook met volle teugen, die hebben we ook aangestoken allemaal leuke dingen te maken, voor de kleinkinderen en ook voor zichzelf!) geweldig om te doen!


Groetjes Tanja

1 opmerking:

  1. Het was wee super gezellig! En wat was ik weer trots op ons kunstwerkje, ik ga er zeker nog een maken. Hadden we maar nog mee tijd he?

    Groetjes San

    BeantwoordenVerwijderen