dinsdag 2 november 2010

Productiewerk...

Ik schreef gisteren dat ik zin had om te knutselen! Nou vlak nadat ik dat hier schreef belde Deborah, een vriendin waarmee ik nog op de basisschool heb gezeten, me op. Ik ben in de herfstvakantie met haar en haar drie dochters stofjes wezen kopen. Ze wilde graag een "prikbord" maken zoals ik al eens op mijn blog heb laten zien. Ik had haar een tijd geleden beloofd dat ik haar daarbij zou helpen. Gisteren was het dus zo ver!

Bepakt en bezakt met 3 borden, stofjes, lintjes, fiberfil en andere versiersels stond ze voor de deur. We zijn meteen aan de slag gegaan. Stofjes uitzoeken hoefde niet meer, dat hadden de meiden al zelf gedaan, dus we konden meteen de lapjes op maat knippen. Daarmee is Deborah aan de slag gegaan. Ik heb alles netjes aan elkaar gestikt en Deborah heeft alles daarna dan weer gestreken. Toen we de 3 lappen klaar hadden zijn we de fiberfil gaan knippen en de stof aan de borden vast gaan tacken. Ow, ze werden steeds leuker en we waren zo enthousiast bezig dat we meteen ook maar de linten hebben vastgezet. Nu zijn de borden al heel ver en ga ik van de week aan de slag met het haken van bloemen en gaan we nog een hart maken dat we op het bord vastspelden. Ook maken we nog iets anders leuks uit "het huis van Eline", hierover later meer!
We gaan volgende week woensdag verder met de borden, want de meiden staan te trappelen van ongeduld om die leuke borden op hun kamer te hangen!

Zie hier alvast het resultaat tot nu toe:
Wordt vervolgd!!

Groetjes Tanja

4 opmerkingen:

 1. Hallo Tanja,
  Geweldig leuke stoffen hebben de meiden uitgezocht! Staat heel vrolijk allemaal, en dan zijn de borden nog niet eens klaar (-;
  Ben benieuwd naar het eindresultaat!
  Succes met de afwerking,
  groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je weer goed bezig Tanja. Ze worden erg leuk.
  Ben benieuwd naar het eind resultaat.

  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die worden erg leuk zeg! Ik ben benieuwd hoe ze eruit zien als ze klaar zijn!

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig...ik ben ook memoborden aan het maken. Ik heb vandaag in Roermond ook nog lint gekocht voor er over.

  Iedereen maakt het toch weer anders, niet? Dat vind ik juist zo leuk!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen