zondag 7 november 2010

Stofjesmarkt

Vandaag was er in Roermond stofjesmarkt en natuurlijk was ik van de partij!!! Even lekker neuzen samen met mijn nicht San. We hadden om 12.00 afgesproken en lopen dan altijd eerst de hele markt over om te kijken wat er allemaal te koop is en daarna gaan we terug kijken wat we willen kopen...en tja er was genoeg te vinden!!! Gelukkig had ik reden genoeg om ook te mogen kopen! Zaterdag heb ik workshop met veel vriendinnnen en gaan we memoborden maken (zie een van de berichten hiervoor). Van Mirjam kreeg ik de vraag of ik voor haar wilde kijken voor stof, dat heb ik gedaan, een lief klein ruitje en stipje voor bij een Tilda stof die ik nog heb liggen! Donderdag is een vriendin van ons jarig en die wilde, graag een tas in zwart tinten, daar ook leuke stof voor gekocht een zwarty wit ruitje en stof in grijstint met roosje. Verder natuurlijk nog "gewoon" wat stofjes gekocht die ook erg leuk zijn! En wat knoopjes bandjes sleutelhangers en dat soort zaken! Het was in ieder geval weer erg gezellig!

Mijn buit:


Vanmiddag ben ik al begonnen aan twee tassen, maar kan ze nog niet afmaken omdat ik een verkeerde rits had meegenomen....dus van de week nog even achter de naaimachine! Ik laat het resultaat snel zien!

Groetjes Tanja

5 opmerkingen:

 1. Super gave stoffen, heerlijke kleuren. Dat worden vrolijke memoborden!
  Die laat je toch hopelijk weer zien ?! (-:
  groetjes en veel plezier,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer van die rits! Maar ik ben wel erg benieuwd naar de tassen, en wat ze er van gaan vinden natuurlijk. Het was erg gezellig he?

  X San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah ik ben jaloers op zulke leuke stofjes.

  Was het een speciale markt of staat er in Roermond elke week zo'n leuke stoffenmarkt?

  Ben benieuwd naar de resultaten van je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ieke, nee dit was de stofjesmarkt, elke keer op een andere plek in het land! Een echte aanrader en vast ook een keer bij jou in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Tanja,

  Ja, via San kwam ik bij jou terecht!

  Wij waren al rond 10 uur op de markt!! En idd er was zoveel leuks dit keer!Volgens mij was het wel een geslaagde markt. Ik hoop het,dan zetten ze hem waarschijnlijk vaker op de agenda!!
  Ik ben ook een Memobord aan het maken,daar heb ik gisteren lint voor gekocht.Als ik hem af heb laat ik hem wel zien.

  Ik heb je blog gelinkt.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen