woensdag 10 november 2010

Resultaat van de memoborden

Vandaag had ik met Deborah afgesproken om de memoborden af te maken. We zijn er nog best even mee bezig geweest, maar het resultaat mag er dan ook wel wezen! We hebben de bloemetjes die ik eerder deze week haakte op het bord geplakt, een knoopje erbovenop bevestigd en wat kleine bloemetjes her en der op het lint geplakt. We hebben kleine wasknijpertjes versierd met een strookje papier en gestempelde vogeltjes. Als finishing touch hebben we bij elk bord een bijpassend hartje gemaakt en die met een wasknijpertje aan het bord vastgemaakt. Erg leuk zijn ze geworden!

Helaas was de batterij van mijn fotocamera leeg toen we klaar waren, maar gelukkig heb ik in ieder geval nog een paar foto's kunnen maken. We hebben alle borden qua versiering hetzelfde gehouden, zo kunnen er nooit scheve gezichten ontstaan omdat hget ene bord misschien mooier dan het ander bord is geworden. Ik ben erg benieuwd hoe Danique, Ingeborg en Marjolein hun borden vinden geworden! Ik vind ze erg leuk en ook het knutselen samen met hun mama vond ik gezellig!!


Meteen na het eten ben ik begonnen met een tas met patroon uit het boek van Eline... Heb her en der uit het boek wat leuke dingen gezocht en dat gecombineerd op de tas! Toen Deborah kwam was ik al een heel eind en heeft mijn moeder me geholpen met de tas afmaken! Ben er helemaal weg van! Zo mooi geworden!!!! Heb zelfs een antieke gehaakte onderzetter gebruikt die nog van mijn overgrootmoeder is geweest!

Nou, ik hoop dat het morgen gaat lukken een foto van de tas te plaatsen, anders zeker vrijdag! Nu mijn batterij maar even opladen, van mezelf en van mijn camera! Welterusten!

Groetjes Tanja
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk zijn geworden, mooi met een extra erop.

  Veel plezier nog met freubelen.

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, Tanja!
  Ik zou dit ook zo graag willen kunnen...

  Ben benieuwd naar je 'Eline-tasje'. Fijne dag,
  groetjes Judith

  ps: heb je bewust een woordverificatie op je blog? Ik vind het geen probleem, maar reageren gaat sneller als die is uitgeschakeld (hoop dat je dit NIET als kritiek beschouwd, is niet zo bedoeld!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, die memoborden zien er leuk uit.

  Heb nog wel even een vraagje: doe je er ook iets van vulmateriaal (fiberfil o.i.d.) onder, of neem je een raamwerk/prikbord/canvasdoek waar je stof om heen doet. Misschien heb je het al ergens op je blog gezegd, maar ik volg je pas sinds kort en heb nog niet al je blogs terug kunnen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tanja,

  Ze zijn wel super geworden.

  Leuk die gehaakte bloemen!
  Ik vind, voor meisjes kun je het geheel toch iets leuker maken. Voor jongens is er lang zoveel niet!
  Maar ik ga stug door en krijg die 3 jongens borden wel af!!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw Tan, ze zijn echt super geworden!!!! heb er zoveel zin in morgen!! hoop er 2 af te krijgen...! echt heel erg mooi met die bloemen/hartjes erop!

  XX Daan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Tanja,
  hier ben ik nog even met een uitnodiging om even op mijn blog te komen kijken, er staat iets voor je klaar (-:
  Groetjes, Judith
  ps: zag je de oproep van Eline Pellinkhof? Ik dacht direct aan jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Ze zijn mooi geworden! Leuk versierd!

  BeantwoordenVerwijderen