zondag 30 januari 2011

Kiki

Hallo!

Kaartjes voor een geboorte vind ik de leukste om te maken! Ik vind het leuk om de naam van het babytje erin te verwerken, dat zijn de speciale kaarten om te ontvangen lijkt me!

Iemand die ik niet ken heeft een dochtertje genaamd Kiki gekregen. Ik geloof een dame die bij een van de leveranciers op mijn werk werkt.....in ieder geval wilden ze op mijn werk een kaartje versturen en waren de geboorte kaartjes op, dus heb ik er weer een gemaakt. Weer met mijn zo geliefde stempels en papier van Eline! Ik wacht met smart op de volgende leuke stempels die uit gaan komen! Leuke letter stempels en stempels met bloemenmeisjes....De Roosjes die ik op deze kaart gebruikte zijn van de Action en het lint is een restje dat ik nog had liggen.

Maar goed, deze kaar is dus voor Kiki...mijn collega's (allemaal mannen) vonden de kaart erg geslaagd! Vinden jullie hem ook leuk geworden?Nu gaan we naar een verjaardag toe, heb ik net nog even iets leuks voor in elkaar geknutseld....van de week meer hierover!

groetjes Tanja

3 opmerkingen:

 1. Ja, Tanja, ik vind je kaartje ook heel leuk geworden. Uit eigen ervaring mag ik zeggen, dat het zeker speciaal is, als je als verse ouders een felicitatiekaartje met de naam van je kind ontvangt. Dat maakt het heel persoonlijk.
  Ik kan me voorstellen, dat ook deze ouders blij zullen zijn met dit schattige kaartje.

  Veel plezier op de verjaardag, je maakt me wel nieuwsgierig naar je cadeau...

  Trouwens: ik heb al heel veel positieve reacties op de mooie ketting gekregen!! (-:
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sies!

  Wat een leuk kaartje weer! Daar zullen ze zeker blij mee zijn.

  X San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je zelf niet zo creatief bent, maar je wil wel een origineel kaartje versturen, dan raad ik je http://www.originelegeboortekaartjes.nu/ aan.
  Ze hebben bijvoorbeeld flessenpost, kubussen met foto's en blikjes. En je kunt overal je eigen ontwerp op zetten. Erg leuk!
  Groetjes,
  Tessa

  BeantwoordenVerwijderen