zaterdag 24 april 2010

Gezellig knutselweekend!

Gisteren na het in de tuin werken en poetsen kon ik het niet laten om weer achter mijn naaimachine te kruipen. Ik had weer op de site van Miekk's hele leuke speldenkussens gezien. Die wilde ik ook maken. Dus heb ik het patroon HIER vandaan gehaald. het heet: 'Square Deal Pincusion'. Best makkelijk te maken, dus ik had er zo een af. Toen ik vlak voor het eten heel even vlug iets bij mams afgaf zie ze dat ik er voor haar ook wel een mocht maken. Vond de Tilda stof die ik voor mijn eigen kussen gebruikte zo leuk dat ik besloot het om te draaien voor haar en ben er gisterenavond meteen mee aan de slag gegaan! Hierna had ik nog energie over en ben ik ook nog aan deze tas begonnen....en als ik aan iets begin dat ik leuk vind dan maak ik het graag ook meteen zo snel mogelijk af! Dus tas 3 is ook klaar!



Vanmorgen stond er bloemschikken op het programma. Was weer een leuke les, ik kom er altijd met zulke leuke ideetjes vandaan!!! En het is altijd gezellig om even lekker te freubelen met andere dames die dit ook heel leuk vinden! We maakten twee dingen, een klein kransje met roze gipskruid en een klein potje met 3 prachtige rozen, ecapliptus blad en ook gipskruid.




Nu ga ik even met mijn moeder op pad voor wat spullen die ik nodig heb voor mijn volgende tas!

Tot snel!

Groetjes Tanja

2 opmerkingen:

  1. Die kussentjes zijn echt heeeel erg leuk! En die tas... Weer een geweldige combinatie. Ik heb echt zin in dinsdag, lekker naar de lapjesmarkt in Eindhoven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Tanja

    Deze tas bedoel ik, Dit model vind ik het leukste!!!

    Dikke kus Louisa

    BeantwoordenVerwijderen