zondag 5 december 2010

30 graden verschil!Ik ben lekker een weekje op vakantie geweest! Heerlijk naar Turkije....wat was het genieten! Goed weer, lekker golf gespeeld, gelezen relaxed en mezelf laten verwennen in de Hammam, mijn voeten laten pedicuren, mijn nagels laten doen, kortom....GENIETEN!

Toen we dinsdag terug kwamen was het hier in Nederland wel erg koud tenopzichte van Turkije!!! We hadden wel 30 graden verschil! We kwamen hier aan met -3 graden en in Turkije was het nog 27 graden toen we weg gingen...In Turkije heb ik dus nog heerlijk langs het strand gewandeld en aan het zwembad gelegen, opladen voor de kou in Nederland!

Maar goed, om dan weer thuis te komen met sneeuw heeft ook wel wat! Op naar de kerst! Ik moet deze week een race maken met kralen maken, kerstkaarten maken, gewone kaarten...kortom er wordt weer druk geknutseld de komende dagen in Huize Reultje!

Tot snel!

Groetjes Tanja

2 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heerlijk uit! Wat een verschil van weer zeg. Ik kan me voorstellen dat je even moet wennen aan dit koude hollandse weer.

  X San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Tanja,
  Mag ik toegeven dat ik een beetje jaloers ben op je zonvakantie...? Ik zit hier met een dekentje om me heen, terwijl de verwarming aan staat (ach misschien moet ik gewoon naar bed)
  In ieder geval wens ik je veel knutselplezier en succes met alle projecten (-:
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen